Unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de conducte din material plastic

Dyka Plastic Pipe Systems s.r.l. a fost infiintata in Romania, in luna Octombrie 2008, in Bucuresti, ca o subsidiara a Grupului Dyka.

Originile noastre se afla in Olanda anilor ’50, cand Albert van Dijk, impreuna cu Jan Katers au pus bazele firmei Dyka. Doi barbati vizionari si inventivi au prevazut inca de atunci importanta materiei prime PVC (policlorura de vinil), in lucrarile de instalatii, dominate la acea vreme de plumb si cupru.

In timp, gama lor de conducte si fitinguri din PVC a castigat o reputatie semnificativa pe piata, conferind firmei Dyka o crestere continua. Aceasta a dus la transformarea companiei intr-un important producator European de conducte si fitinguri pentru alimentare cu apa si gaz, sisteme de canalizare exterioara si interioara (scurgere) si sisteme de presiune fabricate din PVC, PE si PP.

Din 1987, Dyka este parte a Grupului Tessenderlo. Activand in peste 100 de filiale, raspandite in 21 de tari si cu o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 miliarde de euro, Tessenderlo este un leader mondial si European in aproape toate cele 3 sectoare principale de activitate: chimic, prelucrarea maselor plastice si specialitati.

Grupul detine unitati de productie in tari precum Olanda, Belgia, Franta si Polonia, toate fiind certificate ISO 9001. Dyka activeaza de asemenea si in Republica Ceha, Slovacia, Germania si Marea Britanie, inregistrand o cifra de afaceri de aproximativ 330 milioane euro. Iar cu ajutorul diviziei DYKA Export, produsele noastre sunt cunoscute in mai mult de 50 de tari ale lumii.

Dyka Plastic Pipe Systems s.r.l. s-a alaturat celorlalte filiale europene dorind sa devina cel mai important furnizor pe piata din Romania al sistemului propriu, revolutionar, unic si patentat de drenare sifonica a apelor pluviale, de pe acoperisurile tip terasa - VACURAIN

Contact

Aveți o întrebare sau doriți să aflați mai multe? Vă rugăm să ne contactați.